Välkommen till 24i.se

i HÄLLEFORS

BERGSLAGEN. Idag lanserar vi 24i.se och vi hoppas att du som läsare blir både glad och tillfredsställd med en riktigt lokal nyhetsbevakning av våra fyra Bergslagskommuner – Lindesberg, Nora, Hällefors och Ljusnarsberg. Vår målsättning är att enbart fokusera på det lokala – och möjligen det lokala som då och då sprider sig ut i världen.

Trots små resurser har vi satt upp höga mål. Våra fyra Bergslagskommuner SKA vara fokus för allt vi gör. Politiken i Nora eller Ljusnarsberg är lika viktig som den regeringen sysslar med och fotbollsfemman är Bergslagens Allsvenska. Såklart kommer vi också att bevaka alla andra stora och små evenemang – och du som läsare blir oerhört viktig genom att tipsa oss eller kommentera det vi gör.

Vi börjar som vi ser ut idag och vi hoppas du som läsare tycker 24i ser fräsch och modern ut. Utgångsläget är att alla artiklar är kommenterbara och att vi byggt en brygga mellan 24i och Facebook. Detta innebär att våra artiklar – inte alla – puffas på Facebook och att även kommentarer på FB syns på 24i.se.

Som frontskribent har vi värvat Tomas Källberg, tidigare på NA. Tomas har ett förflutet som såväl sportjournalist som nyhetsjournalist, med politiken i fokus, och kommer att leda det redaktionella arbetet samtidigt som han vill skriva så mycket han hinner. Tomas Källberg kommer också att vara ansvarig utgivare för 24i.se.

Vi hoppas kunna utveckla vårt koncept och vår produkt via dig som läsare. Tyck till, tipsa och kom med idéer om saker vi kan skriva om. Eller surfa bara runt en stund, titta på Händer i Bergslagen eller skriv en insändare.

Känn dig varmt välkommen till 24i. Bara genom ditt godkännande kommer vi att lyckas. Vi kommer att uppdateras så ofta vi bara hinner… om inte annat av just dina kommentarer.

1 Comment

  1. Mycket bra! Ni utklassar konkurrenten så här långt!! Var ska prenumerationsavgiften avläggas? När kommer pappersupplagan?

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.