Vänder treden för LIF Lindesberg idag?

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. LIF Lindesberg har fått en mardrömsstart på den allsvenska handbollsscenen. Tre matcher och lika många förluster, men kanske vänder LIF trenden i eftermiddag när Skånela gästar Lindesberg Arena.

Såklart är det på hemmaplan som LIF Lindesberg ska vända förlusttrenden och kanske kommer trendbrottet redan i eftermiddag. LIF har redan besegrat gästande Skånela när lagen ställdes mot varandra i Svenska Cupen i mitten av augusti och den bedriften kan förstås upprepas.

Skånela har dock startat Allsvenskan som ett topplag. Man har två vinster och en oavgjord på sina tre spelade matcher och ligger femma i tabellen, men då har man mött såväl Kärra som Rimbo, två lag som startat serien ungefär som LIF Lindesberg.

I LIF Lindesberg saknas försvarsjätten och mittsexan Oskar Cosmo i de närmaste matcher på grund av ett brutet finger och hur LIF-tränaren Stefan Karlsson kommer att formera de brandgula återstår att se.

Som vanligt kan publiken få en roll som extraspelare, men dagens match kolliderar tyvärr med Lindlövens hemmaderby mot Kumla.

LIF Lindesberg-Skånela IF startar klockan 17.00 i Lindesberg Arena.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.