Joshua Karlsson har under Lindlövens speluppehåll varit utlånad till Allsvenskan och AIK tillsammans med Maksim Semjonovs.

Vårserien fastställd för Lindlöven

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven missade spel i Allettan, men på söndag startar den nykonstruerade ATG Hockeyettan norra vår. Nytt för i år är att 10 lag från den norra, västra och östra serien slåss om en plats in i playoff via bakvägen.

Redan på lördag drar Vårettan norra igång och för Lindlövens del börjar man mot Köping på bortais. Löven kommer att starta med tre raka bortamatcher och publiken i Lindehov får vänta till den 8 januari innan det är dags för hemmapremiär mot Vännäs HC.

Följande lag ingår i Vårettan norra:

Enköpings SK

IF Sundsvall Hockey

Kiruna IF

Köping HC

Lindlövens IF

Tegs SK

Vallentuna Hockey

Wings HC Arlanda

Vännäs HC

Örnsköldsvik HF

Serien spelas som en dubbelserie med hemma- och bortamöten och bortsett från Köping är det enbart nya lag att spela mot, något som förmodligen uppskattas av såväl publik som spelare. Resultatmässigt handlar allt om att bli etta, tvåa eller trea i Vårettan. Ettan går direkt till kvartsfinal och tvåan och trean får spela play in för eventuellt vidare äventyr.

Lindlöven bör gå in i Vårettan norra som ett av seriens topptippade lag. Kiruna IF och Tegs SK och kanske IF Sundsvall Hockey blir tuffa matcher för Lindlöven från den norra serien och förmodligen blir Wings HC Arlanda tuffast från den östra.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.