Vickys – en blandning mellan nytt och gammalt

i NÄRINGSLIV/NORA/Okategoriserade

VickysNORA. Med en tradition i familjen att ha heminredning och hantverk som hobby har Viktoria Ahl tagit steget vidare och startat en heminredningbutik i Nora – Vickys.

– Målet är att ha en bra blandning mellan gammalt och nytt, säger Viktoria

Efter att ha jobbat med inredning tidigare, men då som anställd, vet Viktoria Ahl att hon ger sig in i en tuff branch och att konkurrensen är hård. Men efter att länge ha drömt om en egen butik tog Viktoria Ahl steget och öppnade lagom till julmarknaden för en månad sedan.

– Starten gick jättesanbbt, produkterna kom dagen innan jag startade, skrattar Viktoria.

Hur butiken kommer att se ut och vad Viktoria kommer att ha att erbjuda är inte riktigt klart än, det får växa fram under mjukstarten nu under vintern. Till våren ska nya produkter beställas hem och en ommöblering i butiken väntar. Hon hoppas kunna komplettera de andra butikerna i området istället för att konkurrera och tror att besökarna i Nora inte bara kommer till en butik utan lockas av det breda utbudet. Viktoria inser att det är sommaren som ska bli ett uppsving, men har redan fått stor uppskattning för att hon öppnat sin butik och för de produkter hon har.

Inriktningen är svår att beskriva men liknar den trend som varit aktuell en tid. Shabby chic, men med mera färg och inspiration från USA. Viktoria har länge samlat gamla möbler och piffat till dem med att rusta och måla i olika färger. Utan egna åsikter och idéer är man nummer 13 på dussinet i en stenhård bransch.

Inredningsmässor är också ett måste för att hämta inspitration och träffa nya leverantörer. Hon hoppas kunna sätta sin egen prägel på butiken med sin personliga stil.

– Men jag är ingen antikhandlare, jag säljer heminredning, säger Viktoria tydligt.

 

 

5 Comments

  1. Tack Vicky för det fina slagbordet vi köpte av dig! Jätte fin affär du har öppnat! Lycka till i fortsättningen! Från Göran o Catharina i Ransäter.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.