Målvakten Markus Mattsson får idag möta sitt gamla lag HIF Karlskrona.

Viktig match idag för LIF Lindesberg

LINDESBERG. LIF Lindesberg kommer idag, för första gången på länge, till start med en seger i ryggen. Lindesberg Arena gästas idag av HIF Karlskrona i en mycket viktig match för båda lagen.

Efter tre raka förluster lyckades LIF Lindesberg vinna mot Boden förra helgen och med ett bra självförtroende tar man i eftermiddag emot målvakten Marcus Mattssons gamla klubb HIF Karlskrona.

HIF Karlskrona, som förra säsongen spelade i Handbollsligan, har fått en liknande start på Allsvenskan som LIF Lindesberg och har ännu inte vunnit. Två oavgjorda matcher och två förluster har det blivit och man kommer närmast från en uddamålsförlust hemma mot Amo förra helgen.

Varken LIF Lindesberg eller HIF Karlskrona vill tillhöra bottenskiktet i tabellen och båda lagen ser säkert en möjlighet i att vinna i eftermiddag.

Intressant att se om publiken fortsätter att stötta LIF trots att de brandgula inte vunnit en hemmamatch sedan den 13 januari (!) då det blev två poäng när Amo gästade arenan. LIF har lockat drygt 800 åskådare under de två inledande hemmamatcherna, men publiksiffran brukar vara avhängig resultaten.

LIF Lindesberg-HIF Karlskrona startar klockan 17.00 i Lindesberg Arena.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.