Vinna eller försvinna för Lindlöven idag

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Idag spelar Lindlöven vinterns viktigaste match. Hemma i Lindehov tar man emot Nyköping om en match i Play-off, där Lindlöven måste vinna.

-Det är allt eller inget, säger Lindlövens sportchef Tomas ”Osten” Östlund. Jag hoppas på storpublik på Hovet och en skön seger.

Det skulle förstås inte vara den här avslutningen på Allettan som någon hoppades på. Lindlöven var riktigt bra under höstserien, men har haft problem, framför allt med målskyttet, i Allettan. Nu har Lindlöven chansen att visa att man visst hör hemma i Play-off och kanske ändå längre.

-Vi har varit riktigt bra på slutet och tongångarna är goda i truppen, säger Tomas Östlund. Killarna verkar gilla läget inför matchen mot Nyköping.

Lindlöven gjorde det bra mot Strömsbro i söndags, samtidigt som Nyköping förlorade borta mot Boden och kvällens match avgör alltså om Lindlöven eller Nyköping spelar vidare i Play-off (på tisdag) eller kan packa ihop grejerna för den här säsongen.

-Jag hoppas på 500-600 mot Nyköping, säger Osten. Det är den typen av match. Nyköping är ett riktigt bra lag, men det är Lindlöven också.

Skadorna på Anton Toolanen och Tim Alverhag står kvar och ett extra avbräck i onsdagsmatchen är avstängning på backen William Lindgren.

-Det är tufft i en sån här match, men mot Strömsbro visade Niklas Lihagen att han kan ta den roll som behövs. Bra tekningar och bra defensivspel. Jag tror att det här är en match som Lihagen gillar.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.