Wohlgart om att fira en travvinst

i BLOGG/ETTAN

BLOGG. Bloggaren Wohlgart Andersson har varit sparsam med skrivandet sedan By Passoperationen i slutet av maj, men efter en travvinst i helgen är det dags igen. Läs Wohlgarts blogg här.

Nu behöver jag inte sitta i andra klass i år heller

Nu var det var ett tag sedan jag bloggade sist. Jag skyller på By Passoperationen, det borde funka ett tag till. Har mest gått och drällt efter den, och inte fått något uträttat. Har skjutit allting framför mig, så nu har jag alldeles för mycket att göra för att vara pensionär.

Jag fick in V75 i lördags, det piggnade jag till av. 34.244 kr in till laget att dela på. Andelarna kostar 7 kr och vi fick tillbaka dryga 230 kr per andel. Jag prenumererar på Storavinster.se, det hade jag glädje av nu, när jag garderade största favoriten med vad som kallas ”veckans käftsmäll”. När de stora favoriterna faller, faller de tungt.

Detta skulle naturligtvis firas. Grogg har jag inte druckit på så länge jag minns, även om jag nu har ett kort närminne. Jag gjorde i ordning en grogg, men jag satt och möljade med den i över en timme. Har svårt för att dricka numera, den första är svårast att få i sig.

Jag tog en ny vända till barskåpet. Nu hittade jag en flaska punsch. Men det kunde jag inte dricka, jag hade ingen ärtsoppa. Så fick jag se en flaska Sheridan´s, den gick alldeles utmärkt att dricka utan kaffe. Den är dock väldigt söt, och inte nyttig för min diabetes, så ett litet glas fick räcka.

Vid nästa besök hamnade ögonen på en flaska Läckö Slottakvavit, men mat sup var inte vad jag ville ha, även om det är en väldigt god sådan. Längst in i skåpet hittade jag en Cointreau. Nu började det vattnas i munnen, det är verkligen gott. Men också den är för söt för min diabetes.

Det är magert i en fattigpensionärs barskåp, nu återstod bara att dricka rödvin eller öl. Rödvin är bra för blodet, så det blev det två glas av. Man ska ju inte överdriva hälsoprodukter heller! Jag avslutade sedan kvällen med några öl.

På söndag morgonen visade det sig att allt detta inte var någon bra blandning, jag kände hur pulsen slog i huvudet. Jag förstår inte hur det har blivit. Jag har väl alltid kunnat sätta i mig både det ena och det andra, men nu på gamla dar ska man behöva få alkoholproblem.

Tillbaka till anledningen

Stora vinster bygger på statistik, men det finns kunskap bakom också. Det är en prisvärd sajt, och inte alls lika dyr som Spelvärde och Spelarservice. Det är bara kuskintervjuer jag saknar, så det har jag en annan sajt till. Jag var nära att få in ett system till, men fel Untersteiner vann i sista. Hade PU vunnit hade jag fått drygt 60.000 kr plus sexor och femmor. Jag är nöjd ändå, jag fick ihop dryga 5700 kr totalt. Det räckte nästan till resan till Thailand 6 oktober. Så tack vare Johan Lindvall behöver jag inte sitta bland packet i andra klass i år heller. Jag ska bjuda honom på någon öl om och när jag träffar honom. Chansen hade varit större om han hade bott kvar i Nora.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.