Wohlgart om besynnerliga möten

BLOGG. Bloggaren Wohlgart Andersson har en förmåga att hamna i underliga situationer och i dagens blogg berättar han om ett par, minst sagt, besynnerliga möten i Thailand. Läs Wohlgarts blogg här.

Jag tyckte tjejerna skulle konkurrensutsättas

Man kan träffa på en del perversa typer här i Thailand emellanåt. Häromdagen satt jag och åt min American Breakfast tillsammans med några som tog sitt morgonkaffe. Bredvid mig satt ”Onkel Fester” som jag kallar honom för han ser ut som honom, om du minns honom från familjen Addams. Han satt där med sin första gin och tonic på morgonen.

Han hade köpt ett par trosor av en av tjejerna i restaurangen för 1000 bath. Hade hört om det förut, men trodde bara det var ett skämt. Men det var det inte, det var på fullaste allvar. Varför ska det bara gälla tjejtrosor tänkte jag?

Tyckte tjejerna skulle konkurrensutsättas, och erbjöd Onkel Fester att köpa mina kalsonger för 500 baht. Jag sa det mest på skämt, men han tog det på fullt allvar. Trodde väl inte han var intresserad av ett par herrkalsonger, men det var han i jämlikhetens namn.

Han började tjata på mig, men jag slog ifrån mig, och sa att jag ville äta upp min frukost först. Det var bara ett sätt för att få mer betänketid på hur jag skulle dra mig ur situationen. En annan man runt bordet räddade mig, och erbjöd sig att sälja sina kalsonger istället. Så det fick ett lyckligt slut för båda parter, men jag hade nog sålt mina kalsonger till slut om han väntat.

Finns nog mer av perversa typer i Pattaya egentligen. För många år sedan träffade jag en annan pervers typ på en herrtoalett där. Han stod en meter från pissrännan och jag kunde inte begripa varför. När jag gick fram för att pinka, så frågade han mig om jag kunde pinka i hans ficka istället om jag fick 500 baht.

Jag blev naturligtvis förvånad, och började titta efter dolda kameror. Men jag såg inga, och jag tyckte inte det spelade någon roll om jag pinkade i hans ficka istället för i rännan. I synnerhet inte när jag skulle få 500 baht. Jag begärde förskott, då ställde sig en annan kille som jag inte sett tidigare vid utgången så jag inte kunde smita ut.

Nu blev jag lite orolig och började ångra det hela. Var övertygad om att det skulle kunna bli något otrevligt nu. Men jag fullföljde pinkadet i fickan och gick ut, så det var lättförtjänta pengar. Det var tio öl i Pattaya på den här tiden och det blev en bra kväll. Så nog finns det perversa typer här i Thailand, sanna mina ord.

Blir trav i slutet på veckan, som vanligt när det är jackpot. Ännu vanligare är det att det finns på www.lindebloggen.com

För dig som aldrig hört talas om Familjen Addams, finns ett avsnitt här:

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.