Att annonsera på 24i
– Vi vill att du syns

Vi vill marknadsföra dig och dina produkter eller tjänster. För att du ska få största möjliga exponering mot tänkbara kunder så har vi valt att hålla webbsidan luftig. Vår tanke är att alla annonsplatser ska vara bra platser.

24i vill att du som kund hos oss ska få bästa tänkbara service när det gäller planerad marknadsföring. Boka möte med mig så planerar vi din marknadsföring gemensamt för att du ska få så stor nytta för dina annonspengar som möjligt.

Eftersom alla annonser är olika så har vi valt att inte publicera någon prislista, men våra priser börjar på 500 kr/vecka inklusive hjälp med layout och länk till extern sida. Priserna varierar och priset beror på hur länge du annonserar och givetvis på annonstorleken.

Vill du ha hjälp med hemsida, texter till broschyrer, informationsmaterial eller profilprodukter bokar vi ett möte för att ordna ett marknadsföringspaket till dig efter dina önskemål.

Skicka ett mejl om du vill bli kontaktad eller ring Tomas Källberg, 072-553 24 24, om du vill prata annonser direkt. Mejladressen är tomas.kallberg@24i.se.

Annonsvillkor:

Annonsutrymme bokar du genom att kontakta vår annonsservice: 072-553 24 24.

Vi betjänar dig varje vardag klockan 8.30-16.30.

Nya annonser publiceras efter överenskommelse.

Godkänd korrektur senast kl 16.00 onsdagen innan. Vid avbokning efter godkänt korrektur debiteras 50% av annonspriset.

Bokad annons faktureras efter godkänt korrektur och betalningsvillkoret är 15 dagar.

Vi förbehåller oss rätten att avvisa annonser som innehåller olagligheter, verkar stötande eller anses oseriösa.

Vi förbehåller oss rätten att avvisa bilder som är stötande eller oseriösa.

Det är inte tillåtet att använda sig av bilder från andras annonser.

Vi följer de normer och rekommendationer som är fastställda av Sveriges Tidningsutgivareförening (Tidningsutgivarna) och Föreningen Sveriges Tidskrifter.

Materialinlämning: via e-post i formaten JPEG, GIF, PDF eller via länk.

Produktion av annonser i standardutförande ingår i priset. Med detta menas hantering av bild och sättning av text. Speciell bildbehandling eller textproduktion samt animationer och andra extramoment debiteras extra.

Alla priser är exklusive moms.

Vid önskemål om bokning av fler annonsplatser – hör av dig till oss för att bli avtalskund.