Enkel seger för LIF Lindesberg mot Amo

LINDESBERG. LIF Lindesberg hade inga problem att ta ytterligare en hemmaseger inför 529 åskådare på söndagseftermiddagen. Motståndaren Amo var numret mindre och slutresultatet kunde skrivas till 30-24 (14-9).

-Det var lite Hawaii till en början, men när vi fick ordning på vårt spel var det aldrig någon fara, säger 6-målsskytten Albin Järlstam.

Nej, det här var inget att snacka om. LIF Lindesberg var det klart bättre laget när LIF och Amo möttes i Lindesberg Arena på söndagen. Med några målvaktsräddningar från Thomas Matic direkt från start svängde det rejält, men gav LIF det självförtroende man så väl behöver.

-Det är inga problem på hemmaplan, säger Albin Järlstam. Men jag önskar att vi kunde ta med oss lite av den känsla vi har här hemma när vi spelar borta.

Målvakten Matic var bra och även Ludvig Mattson när han fick ersätta när Matic fick en boll på näsan, och det kändes som det var det som behövdes.

-Vi har en jättebra känsla i truppen och vi vet vad vi kan, säger Järlstam. Nu måste målet vara att få med den här känslan på bortaplan under våren.

Mål LIF Lindesberg: Albin Järlstam 6, Fatlum Ahmeti 6, Martin Boija 5, Bashkim Gashi 3, Filip Ottosson 3, Axel Magnusson 2, Jesper Nilsson 2, Karl Zetterlund 2.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.