Jättesuccé för LindeDagen 2022

i ETTAN/LINDESBERG

LINDESBERG. Två års uppehåll på grund av pandemin, fint väder och många utställare gjorde Lindedagen 2022 till en jättesuccé. Mängder med besökare fanns på plats på strandpromenaden redan när LindeDagen öppnade klockan 16.

Arrangerande Rotary har lyckats över förväntan med arbetet inför LindeDagen 2022. Rekordmånga utställare engagerar fler Lindesbergare och ju fler bakom borden – desto fler besökare.

24i promenerade längs strandpromenaden från Lindesberg Arena till dess slut, och trots mycket folk gick promenaden ganska fort. Det mesta är rätt med LindeDagen, men till kommande år gäller det att inkludera besökarna i utställarnas verksamhet. Nu gick besökarna förbi det mesta och plockade en karamell eller annan give away här och där, men något som enade LindeDagen med utställarna och framför allt besökarna saknades.

Förutsättningarna finns definitivt. Utställarna har snygga montrar och trevliga utställare, men någon typ av tävling med ett riktigt bra pris, skulle definitivt hålla besökarna kvar lite längre och ge en ny typ av värde. Kul i alla fall att LindeDagen är tillbaka. Många möten mellan människor sker endast på den här typen av evenemang. Att det blev en succé kan ingen ta ifrån arrangörerna, men nästa år växlar vi upp.

Glada Kirsi Jauhiainen utforskade LindeDagen med barnbarn.
Kommunstyrelsens ordförande Bengt Storbacka delade ut vallöften.
Tidigare BP-journalisten Sten-Åke Stridh diskuterade med några av arrangörerna-
Centerpartisten Mathz Eriksson delade ut oregano-frön, färdiga att skörda den 11 september.
Nye Moderatledaren i Lindesberg Lillemor Bodman delade ut vatten.
Ulrika Green pratade bland annat med NA:s Thomas Eriksson.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.