NNBS förlorade första träningsmatchen

i NORA/SPORT

UPPSALA/NORA. Nitro Nora BS spelade sin första träningsmatch för säsongen under den gångna helgen. Matchen var samtidigt premiär på stor plan och spelades mot UNIK från Uppsala i Relitahallen i Uppsala.

NNBS förlorade till slut med 6-8 (4-5).

Efter att ha tränat enbart på ishockeyrink var det alltså dags för NNBS att göra debut på fullstor bandyplan i Uppsala i lördags. Ett spelsuget Nitro Nora öppnade starkt mot ett konfunderat UNIK och NNBS tog också ledningen med 2-0 innan hemmalaget vaknade. NNBS bet dock ifrån och gick till 3-2, men UNIK avslutade halvleken med tung press och kunde gå till halvtidsvila med 5-4.

Tomas Knutson öppnade den andra halvleken med att göra sitt fjärde mål för dagen fram till 5-5, men under slutet var hemmalaget det starkare och kunde vinna med 8-6.

I NNBS visade Tomas Knutson att han inte tappat målsinnet och Thomas Ahlström stack ut med hårt jobb. Dessutom fick nyförvärven visa att de kommer att tillföra NNBS kompetens i vinter.

Nu övergår NNBS till att träna i Behrn Arena och till helgen möter man finska Botnia och Djurgården i Örebro.

Målskyttar NNBS: Tomas Knutson 4, Sebastian Brandt, Robin Werner.