NNBS förlorade jämn träningsmatch

i NORA/SPORT

NORA. Nitro/Nora BS fortsätter träningsmatchandet och förlorade på tisdagen mot Otterbäcken i Behrn Arena med 6-7 (3-3) efter en stundtals bra match.

Med matchstart klockan 21 (!) tog NNBS emot Otterbäcken i Behrn Arena på tisdagskvällen. Lagen har mötts tidigare i en träningsmatch och Otterbäcken hade nu revansch att spela för då NNBS vann den förra matchen med uddamålet.

Inledningen går till gästerna som snabbt tar en tvåmålsledning sedan NNBS inte fått grepp om Otterbäckens snabba spelvändningar. Tomas Knutson gjorde 1-2 på hörna och Mattias Söderman kunde kvittera och 2-2 efter dryga kvarten. Strax innan paus satte Tomas Knutson sitt andra mål med ett stenhårt vinkelskott i nättaket på pass från Sebastian Brandt. Dessvärre kvitterade Otterbäcken på ett långskott innan vilan.

I den andra halvleken ryckte gästerna åt sig en tremålsledning när NNBS ville lite för mycket och tappade boll som Otterbäcken snabbt utnyttjade. Efter en timeout ryckte NNBS upp sig, höjer bolltempot och involverar hela laget i spelet, något som resulterar i två mål. Tyvärr satte även gästerna ett mål och med 20 kvar att spela var ställningen 5-7.

Tomas Knutson gjorde 6-7 med fyra minuter kvar, men kvitteringen uteblev trots rejält tryck under slutminuterna.

Målen NNBS: Tomas Knutson 4, Sebastian Brandt 1 och Mattias Söderman 1.