Nu är även NNBS B-lag igång

i NORA/SPORT

NORA. Nitro/Nora BS satsar hårt i vinter och nu är även B-laget igång med matchandet. NNBS B/U mötte på söndagen Skövde i Behrn Arena och vann med 7-4 (4-3).

I NNBS B/U återfinns många juniorer men även några rutinerade spelare och för att vara första träningsmatchen får laget godkänt, men i ärlighetens namn fanns också sekvenser som var mindre bra.

NNBS tog ledningen med 3-0 efter bara drygt 20 minuters spel, men släpper sedan in Skövde i matchen innan halvtid.

I den andra samma scenario. En stark NNBS-period där dock Skövde hänger med målmässigt och med 20 minuter kvar var ställningen 5-4. Då tog NNBS timeout och tar över slutskedet och gör också två mål.

Målen NNBS: Jocke Cederlund 2, Micke Kåretun 2, Filip Lundgren, Christian Mossberg och Gustav Ekstedt.