Herman Bosson visade en rad snygga attacker.

Bara oavgjort för LIF Lindesberg

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

ÖREBRO. LIF Lindesberg degraderades från Allsvenskan i handboll i våras och mötte i premiären nykomlingen Örebro SK, som kommer från division 2. LIF var det bättre laget, men tappade tempo med vissa uppställningar och fick nöja sig med oavgjort i premiären.

Örebro SK-LIF Lindesberg slutade 24-24 (8-12).

LIF Lindesberg får åka hem från Örebro med många frågetecken. Med Tobias Varvne på planen var LIF det klart bättre laget, men med andra uppställningar blev tempot alltför lågt och LIF släppte till lite för många lägen för ÖSK.

Egentligen kan matchresultatet bero på väldigt många faktorer. LIF visade omedelbart vad man kan när Tobias Varvne, Herman Bosson och Joel Karlström stod för niometersspelet, men mattades rejält när man bytte manskap en bit in i matchen. Varken Fredrik Karlsson eller Asso Eliassi hade farten när de kom in och tränaren Joakim Bååk har en hel del att tänka på under kvällen.

LIF Lindesberg ledde med fyra bollar i halvtid, men lät alltså ÖSK komma ifatt i den andra och kvitteringsmålet kunde ÖSK göra med bara två sekunder kvar att spela.

Mål LIF Lindesberg: Hampus Högberg 4, Asso Eliassi 4, Tobias Varvne 4, Joel Karlström 3, Oskar Cosmo 3, Jesper Gyllby 2, Herman Bosson 2, Thomas Einarsson 1, Emil Pettersson 1.

8 Comments

 1. Nu tror jag att Tomas Källberg borde fokusera mera på fredags maten än på sporten.
  Dina kommentarer är under all kritik.

 2. Ojoj, vad det här var känsligt!
  Väntat svar.
  Tror nog Tomas Källberg borde endast priotera fredagsmaten de kan du.

 3. Ojoj, vad det här var känsligt. För mig är LIF Lindesberg ett elitlag där jag som reporter måste kunna skriva både positiva och negativa saker, annars är ett bevakande av ett lag helt ointressant. Såklart kan det vara så att kritik svider, men herregud, vi pratar om elitidrott där föreningen tar 100 spänn för en biljett på hemmamatcherna. Alla håller inte med just mig i det jag skriver, men var säkra över att alla i publiken har sin egen åsikt. Jag håller hårt på LIF Lindesberg, men jag kommer aldrig att bli en hejaklacks-journalist.
  När det gäller Megs inlägg är det förstås bara att hålla med skribenten. Jag känner mig dock trygg i att LIF Lindesberg tar sånt här på största allvar.

 4. 24i och Tomas Källbergs rapporter är alltid svaga och särbehandlar några spelare mot andra ,,, om TW,HB och JK var bättre enligt Källberg varför tränaren byter ut de ?
  Sluta skriva dåliga rapporter tänk på spelarnas känsla .
  T Källberg när du nämner och sårar 2 spelare från 14-15 spelare att de var orsaken till att lif inte vunnit matchen hur tänker du?? Är det Fredrik och Asso som var orsaken till att lif inte van matchen?

  Hoppas du slutar med att sprida negativa stämningar i laget

 5. Hej,
  Asso Eliassi gjorde fyra mål de var dåligt enligt 24i,
  Fredik spela 6 minuter,
  Är av 24i samma åsikt att de var deras fel att vi spela jämnt

 6. Angående Meg’s inlägg. Det var tråkigt att du upplevde det så. Nu vet jag inte vad du menar med klacken men jag stod på planen bredvid LIF United under första halvleken och hörde inte några tendenser som du beskriver men läktarna är ju stora. Under andra halvleken stod jag på andra kortsidan och hörde inte några ”hatord” där heller.

  Naturligtvis ska vi ha en positiv atmosfär på läktarna och på planen, det har jag alltid upplevt inom handbollen. Låt oss hoppa att det du upplevde var en engångshändelse.

 7. Ganska roligt av redaktionen att kritsera spelaren som spela marginal minuter av matchen. Borde man fokusera mera på den egentliga orsaken.
  Var Warne ,Joel o.s.v bra?
  Mycket svagt av 24i.

 8. Föreningen ska nog också sätta sig och fundera på hur man vill framstå som lag och förening, att både bänken och klacken skriker nedsättande kommentarer, fula ord mm till enskilda individer i motståndarlaget borgar inte för en god sportslig anda, att heja är en sak men att ”hata” något annat, beteendet är nytt för att komma från Lif och känns ganska oproffsigt och hör inte hemma i handboll.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.