Facebook-gruppen prisade vinnare

GRYTHYTTAN. Den av Moderaterna startade Facebook-gruppen ”Restauranghögskolan kvar i Grythyttan” höll på söndagen en prisutdelning i den värvartävling man haft. Prisutdelningen ägde rum utanför Måltidens Hus och talare var Carl Jan Granqvist.

Facebook-gruppen ”Restauranghögskolan kvar i Grythyttan” har varit en stor framgång i oppositionsarbetet för att Restauranghögskolan ska vara kvar i Grythyttan, och inte flyttas till Örebro.

En värvartävling har anordnats få Facebook-sidan och nästan 1000 nya stödjare kunde räknas in. Av dessa lottades en speciell t-shirt ut till åtta vinnare.

Moderator under prisutdelningen var riksdagsledamoten Lotta Olsson, som förutom att tala sig varm för att RHS ska få vara kvar i Grythyttan, även passade på att ställa frågor till Henrik Scander, Åsa Sandberg, och Carola Tedenbring, som arbetar på Måltidens Hus.

Visionären Carl Jan Granqvist, som initierat mycket av Restauranghögskolan, delgav sina åsikter om hur Restauranghögskolan kan utvecklas vidare och varför han tycker att utbildningen ska vara kvar i Grythyttan.

Vivianne Pettersson (M), Cecilia Albertsson (M), och Ulrika Jonsson (M) delade ut t-shirts till vinnarna av tävlingen.

Vinnare:

1 Tobias Nygren  Grythyttan
2 Per Jakobsson  Karlskoga
3 Gunilla Käller  Hällefors
4 Elisabeth Sundström  Örebro
5 Christina Hermansson Placon  Blocksboda
6 Maritha Östlund-Holmsten  Nora
7 Nenne Klockars  Lindesberg
8 Terese Backström Grythyttan

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.