Nitro Nora åter ett vinnande lag

GUSTAVSBERG. Nitro Nora BS är åter ett vinnande lag efter att man besegrat bottenkollegan Gustavsberg på bortais på lördagen. Matchen slutade 4-6 (2-3).

– Det var både skönt och på tiden, säger NNBS-tränaren Niclas Holmgren.

Det kunde egentligen inte ha börjat bättre. Ikonen Jesper Bryngelson gjorde 0-1 efter bara fyra minuter och NNBS slapp den vanliga uppförsbacken.

– Gustavsberg är ett svårt lag att möta, säger Niclas Holmgren. De står nästan stilla och spelar bandy och man dras lätt med i deras tempo. Faktiskt är det nästan lättare att spela mot ett lag som vill åka skridskor.

Efter mål av Mattias Söderman och Andreas Ingemarsson kunde NNBS gå till halvtidsvila med ett mål tillgodo och den andra halvleken startade som den första. Jesper Bryngelson kunde göra sitt andra mål för dagen och läget så förstås hoppfullt ut. Och lite plåster på såren efter att ha missat två straffar i slutet av den första halvleken.

– Vi skulle förstås ha punkterat den här matchen tidigare, men det var en svår och konstig match. Det var skönt att vi fick in två mål på slutet och kan åka hem som vinnare.

NNBS möter närmast Falu BS på bortais på onsdag, en uppgift som kan bli riktigt tuff.

– Visst är det så, säger Holmgren. Men skönt att kunna träna som vinnare och väldigt viktigt att vi nu har fått igång målskyttet på Bryngelson igen. Jag tror inte han gjort mål på tre matcher och det har väl aldrig hänt under hela hans karriär. På samma sätt viktigt att de som ska göra mål, Söderman och Knutsson, finns med i målprotokollet.

Mål NNBS: Jesper Bryngelson 2, Mattias Söderman 2, Andreas Ingemarsson, Tomas Knutsson.

Banner

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.