Knapphändig information – Lindh kommenterar

i INSÄNDARE/DEBATT
Före valet 2010 var vi ”ett gäng surmagade gubbar” (eller hur det nu uttrycktes) som träffades i puben på Statt torsdagskvällar. Tog någon/några öl, slog näven i bordet och grymtade över hur politiken i Nora fördes. Bl.a. myntades ett uttryck ”locket på”. Med det menades att informationen från dom styrande politikerna var bristfällig. Op.-partierna gjorde inte mycket väsen av sig heller. Inte mer än att repr. från dessa också satt med på puben och grymtade över situationen.
Med nuvarande styre är vi ju tillbaka på ruta ett. Knapphändig information om vad som händer med olika projekt, t.ex. Länspendeln, Nora Station (resecentrum) etc. Ja, ja, jag vet att Rysmoen gjorde ett försök till ”programförklaring” häromdan. Och var finns idag oppositionen? Existerar FP, KD, MP och NP längre? Centers…yrrorna ryter dock till lite emellanåt.
Och du Tomas Källberg, skriver här på linan att du ”inget hör”. Men så ta reda på varför då! Var finns skjutjärnsjournalistiken? Ställ politikerna mot väggen! Inte bara dom vid makten, ta även reda på vad oppositionen vill, kan, får göra. Det är ju nu vi medborgare vill börja förbereda oss inför kommande val! Inte med bara en vecka kvar till valet! Var bara tvungen att skriva av mig………..
Roland Lindh, Nora

1 Comment

 1. Att all information om pågående ”projekt och affärer, är minst sagt undermålig, det är nog alla som inte är direkt inblandade, helt överens om.

  En fråga, som måste ställas, är varför ?

  För min del är svaret ”ryggdunk och mygel”.
  Om vi tar projekt för projekt,(ett jobb för massmedia) och analyserar, kommer vi att få ansvariga och vart miljonerna gått.

  Ta exv Stensnäs. Nästan 5 år på Hemnet. Varför ?
  ” ” Bryggeriet. En sörja av utgifter för Norabostäder. Varför ? Det är bara att fortsätta

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.