Lindlöven tappade ytterligare en match

LINDESBERG. Lindlöven inkasserade ytterligare förlust när Skövde gästade Lindehov på lördagseftermiddagen. Löven hade ledningen efter den första perioden, men Skövde kunde vända i den andra.

Matchen slutade 2-4 (1-0, 0-2, 1-2).

Det ser stundtals väldigt bra ut när Lindlöven spelar, men så här långt har man inte haft marginalerna med sig. En poäng efter tre matcher är förstås inte godkänt och de knappa förlusterna kan sätta sig i huvudet på spelarna.

Lindlöven var det klart bättre laget i den första perioden och man tog också ledningen med 1-0 genom Jesper Broeng halvvägs in i perioden. Lindlöven vann också skotten med 13-9 inledningen av den andra akten såg ännu bättre ut. Löven tillät inte Skövde att ta sig ur egen zon och publiken i Lindehov började ana seriens första seger.

Men istället var det Skövdes Rasmus Gustafsson som vände tillställningen med ett kvitteringsmål knappt åtta minuter in i mittenperioden. Och bara fyra minuter senare kunde Alexander Björklund ge Skövde ledningen, en ledning som höll sig perioden ut.

Och gästerna var bättre även i den tredje akten. Skövde gjorde sitt tredje mål genom Libelin Bäckström innan Max Lalander reducerade med sex minuter kvar att spela. Närmare än så kom inte Lindlöven. Tränaren Jens Brändström tog ut målvakten Sammy Gustavsson i matchens slutskede, men istället för en kvittering kunde Skövdes Oscar Forsmark sätta det sista målet i öppen kasse.

Närmast för Lindlöven väntar Grums borta på onsdag.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.