Lindlöven nollade Grästorp

i LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven klarade av seriepremiären i Hockeyettan med glans. På söndagskvällen besegrade man nämligen Grästorp borta med 3-0 (1-0, 0-0, 2-0).

Premiärer är alltid besvärliga, även om försäsongen sett okej ut. Grästorp på bortais kunde gå hur som helst, men när Max Lalander kunde ge Lindlöven ledningen på straff efter drygt tio minuter släppte förmodligen en hel del av premiärnerverna.

Sett till hela matchen var Lindlöven det bättre laget och vann också skotten med 39-19, men efter en mållös mittakt var det först i slutskedet matchen kunde avgöras. Då hade Henrik Warman gjort 2-0 i inledningen av den tredje perioden och ett kämpande Grästorp valde att ta ut målvakten med 50 sekunder kvar. Detta kunde Max Lalander utnyttja och 3-0 var ett faktum.