Orkar Lindlöven ladda om idag?

LINDESBERG. Nästan samtliga spelare i Lindlöven såg trötta ut i fredagens match hemma mot Köping, och frågan för söndagen är förstås om spelarna har hittat energi nog att möta laget för dagen – Surahammar?

Många lyfte på hatten för Lindlövens trupp när grundserien startade i höstas. Då hade man lyckats ragga ihop ett lag som förmodligen inte skulle göra bort sig i Allsvenskan anförda av åtminstone tre allsvenska centrar och ännu fler backar med allsvensk kvalitet.

Läget i mitten av februari är ett annat. Borta är tre, fyra backar och två, tre centrar och såklart är det ett annat Lindlöven än det som presenterades i september. Skador och spelarflyttar har stört konceptet och ingen vet vad som gäller inför matchen mot Surahammar.

Glädjande nog har Lindlöven ingen match på onsdag och spelar nästa match på söndag om en vecka, då den tredje och sista omgången i vårserien drar igång. Kanske kan nyckelspelarna Jesper Broeng, Joshua Karlsson, Adam Björkman, Alexander Kovalonok, Alexander Sunnefors, Anton Karlsson och Christoffer Anrén visa vägen idag mot ett bättre och bättre Surahammar.

Surahammars IF-Lindlövens IF startar klockan 16.00 i Surahallen.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.