Wohlgart tippar dagens V65 på Fornaboda

BLOGG. Det var längesedan jag skrev trav, vet inte ens om jag gjort det här på 24i. Det kan ju passa bra nu när det är V65 på hemmaplan. Jag tänker dock inte åka till travbanan efter de nya regler som tillkommit. Om detta skriver jag på min egen blogg.

V65:1 Jag brukar oftast ranka spetshästen först om jag tror att den håller hela vägen. Självförtroendet darrar när jag ser att 6 Adamant bara är spelad till knappa 8% i skrivande stund. Är det något jag inte tänkt på?

Rank 6, 11, 7, 9, 1, 2, 8

V65:2 Här var det värre att ta ut spetshästen. 1 Djokovic har bara ett lopp innanför västen i år. Den vann han dock på Fornaboda den 14 juli. Han har aldrig gått i spets tidigare, och svår att bedöma. Med 4 Dreamlines är det tvärtom, han gör bilstartdebut denna gång. Har inte visat någon speciell snabbhet i volt, men fördenskull kan den naturligtvis vara bättre med bilstart. 8 Caviaro kunde lägga iväg bra för 4 starter sedan. I slutet på september spetsade han säkert från just spår 8. Han får trots sin låga spelprocent hamna först i ranken.

Rank 8, 1, 4, 2,

V65:3 Jämnspelat mellan två hästar enligt spelarkollektivet. Tror man är rätt ute här. Jag väljer att spika spetshästen.

Rank 5, 6, 3, 9, 8

V65:4 Här finner vi omgångens största favorit. Det blir spets här och då är det hästen att slå. Vinner troligen detta, men jag envisas med att gardera stora favoriter. Läste dessutom någonstans att den varit struken för feber senast, men knappast troligt att Westholm tar ut honom om allt inte är som det ska.

Rank 4, 6, 2, 5, 9, 8

V65:5 Stolopp med spårtrappa är inte helt lätt att bena ut. 5 Smaragd Norrgård verkar med rätta bli favorit. Andrahandare är 8 R.K. Queen, på vilka grunder då frågar jag kollektivet? Nej, då väljer jag flera andra före den. Här väljer jag att gardera rejält

Rank 5, 6, 2, 1, 10, 8, 13, 14

V65:6 Ska man våga tro att 4 Fille AM spetsar i epilogen? Han kommer iaf med tre raka vinster. Här finns flera bra hästar samlade.

Rank 4, 3, 6, 1, 8

Det blev inte mycket, det är ändå något. Kommer att lägga ut detta på min egen www.lindebloggen.com också. Där kommer jag att komplettera under förmiddagen i mån av tid.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.