Lindlöven besegrade även Piteå

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven besegrade även Piteå när lagen drabbade samman i Lindehov på söndagen. En mycket framgångsrik helg för Lindlöven som nu har tagit 18 poäng i Allettan.

En jämn första period med lite vassare chanser för Lindlöven följt av en andra period där Piteå var det mest effektiva laget. Ledning 3-2 för Piteå inför den tredje.

Albin Gunnarsson kvitterade tre minuter in i den sista akten, men Piteå tog tillbaka ledningen bara någon minut senare och det började se lite pyrt ut för hemmalaget.

Då klev Anton Björkman fram och kvitterade med knappt fyra minuter kvar att spela och samme Björkman blev sedan äkta matchhjälte när han i bytet efter satte segermålet.

En bra match på en bra nivå och stundtals med ett riktigt bra tempo. Lindlöven spelar bättre när motståndet är bra, något som kan bli viktigt när nu halva serien återstår.

Roligt också för kedjan med Alexander Kovalonok, Anton Björkman och Wilson Johansson, där de båda förstnämnda finns med bland topp 5 i Allettan norra.

I nästa match väntar Borlänge på bortais på onsdag.

Mål Lindlöven: Anton Björkman 2, Christoffer Anrén, Daniel Nilsson, Albin Gunnarsson.