Joel Kiirikki gjorde ett av Lindlövens mål.

Lindlöven räddade ena poängen

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

NYKÖPING. Lindlöven låg under med 1-3 i slutet av den andra perioden borta mot Nyköping, men de brandgula lyckades kvittera innan den tredje perioden var slut. I overtime var det dock Nyköping som drog det längsta strået.

Nyköpings SK-Lindlövens IF slutade 4-3 (0-1, 3-1,0-1, 1-0).

Lindlöven gjorde en bra match när man på söndagen besökte Nyköping. 0-1 genom Alexander Sunnefors efter bara bara 2.09 och ledning i den första pausvilan.

I den andra trampade dock hemmalaget igång och vände matchen genom tre mål under en niominutersperiod. Lindlövens Joel Kiirikki gav Lindlöven hopp med en reducering innan mittakten var färdigspelad.

Lindlöven tryckte på i den sista perioden och skottsiffrorna 2-18 säger det mesta och halvägs in i perioden kunde Jonathan Öhrström kvittera till 3-3.

I matchens absoluta slutskede åkte målskytten Öhrström på en 5+20 och Lindlöven fick spela overtime i numerärt underläge, något som hemmalaget utnyttjade efter 2.10.

På onsdag väntar Forshaga hemma i Lindehov för Lindlöven.