Riktigt bra när Lindlöven vann

i Okategoriserade/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven visade upp sin allra bästa sida när man besegrade Falun hemma i Lindehov på onsdagskvällen. Tajt bakåt, snabba vändningar och ett bra anfallsspel fick publiken se. Matchen slutade 3-1 (0-0, 3-0, 0-1).

– Vi borde ha gjort något eller några mål i den första perioden, men vi gör totalt sett en bra match, summerar Lövens tränare Staffan Tholson.

Lindlöven har inte stött på Falu IF tidigare i vinter och Falun har gått som tåget i division 1C. Inför onsdagens match låg Falun två i serien, men med en match mindre spelat än ledande Hudiksvall.

– Vi spelar som vi ska, summerar Staffan Tholson direkt efter matchen. Kanske föll vi tillbaka lite lågt i egen zon några gånger, men totalt sett är jag nöjd med vår insats.

Mållöst i den första perioden, men i mitten av den andra visade Patrik Larshans vägen med sitt 1-0-mål, assisterad av Kristian Flygar. Kort därefter gjorde Joakim Olsson Fromell 2-0 i powerplay, snyggt framspelad av Flygar och Emil Johansson. 3-0 svarade alltid duktige Niklas Nooni för i andraaktens slutskede.

Falun fick ett reduceringsmål i början av den tredje perioden, men Lindlöven kontrollerade ändå händelserna. Misstagen i försvarsarbetet blir färre och färre och framåt är Lindlöven riktigt bra.

– Killarna börja bli trygga i det spel jag vill att vi ska spela och det märks både i match och på träning, säger Tholson.

En laginsats totalt sett, men en spelare vill Staffan Tholson framhålla.

– Vi en riktig vinnarskalle i Philip Ödmark, vår målvakt, säger han. Han håller allsvensk klass och gör en riktigt bra match ikväll.

Bilder kommer inom kort.

1 Comment

  1. Jätterolig och spännande match. Kul att se två lag som verkligen spelar bra hockey. Roligt att det börjar bli lite folk på läktaren också men fler får plats.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.